Du trenger:
En pakke stjernebacon
3-4 torskestykker
Pepper
Kvernsalt
Brokkoli
Blomkål
Gulrot
Start med å pepre og salte begge sider av fiskestykkene, her kan du ha på rikelig, siden fisken i seg selv smaker lite. Surr deretter bacon rundt, jeg brukte 2 baconskiver pr fisk. Legg det på stekepannen.
Jeg tilsatte ikke smør, siden det kommer noe væske fra fisken og fett fra baconet.
Trenger ca 5 min på hver side hvis fisken er tint. Følg med, når fisken begynner å skive seg, er den ferdig. Jeg brukte litt lenger tid, da fisken var frossen i midten, ca 10min pr side.
Del blomkål og brokkoli i buketter og gulrot i biter, la de dampe i ca 10 min. Jeg synes det er godt med litt tyggemotstand.
Hjemmelaget eggesmør:
3-4 Hardkokte egg
100 gram Meieri smør
1 ts Gressløk
1/2 ts dill
De kokte eggene hakkes i små biter, smelt smøret og tilsett krydderurtene, bland deretter i eggene.
Legg på grønnsaker og et stykke fisk, ha på eggesmør, her er det bare å ha på rikelig.
Sunt, salt og kjempegodt.
Legg på grønnsaker og et stykke fisk, ha på eggesmør, her er det bare å ha på rikelig.
Sunt, salt og kjempegodt.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Gjerne legg igjen en kommentar om du vil, da blir jeg glad :)