Vel, det var det som skjedde idag, fant en oppskrift på nettet, lavkarbo selvfølgelig ;) og den måtte testes!
Du trenger:
- 1 stekepanne til pannekakene
- 1 stekepanne til bacon
- 4 egg
- 1 boks med kremfløte
- 1 ts salt
- 1 ts bakepulver
- 5 ts fiberhusk
- 3 ss smeltet meierismør
- 1 pakke med bacon
- 4 never frosne bringebær
- 3 ss sukrinmelis
En middels stor øse pr pannekake |
Først setter du begge stekepanner på hver sin plate på komfyren og skrur de på. Den ene pannen kan ha litt over middels varme, mens den andre kan ha litt svakere varme, den skal baconet stekes i etterhvert.
Smelt smøret. Ha alle ingredienser opp i en bolle og pisk det godt sammen, jeg brukte en stavmikser- visp. Når det er blitt en jevn røre, er det bare å sette i gang med stekingen med samme.
Røren tykner fort, så ha litt vann oppi fløteboksen, rist godt og ha litt og litt oppi røra etterhvert som den tykner til under steking. Ha middels varme på pannen og la de få god tid til å bli gjennomstekt, da blir de enklere å snu, uten at de revner. Bacon stekes på den andre pannen samtidig som med pannekakene.
Jeg fikk ca 7 pannekaker av denne røren og det holdt i massevis.
Halvtinte bringebær røres sammen med sukrinmelis. Bruk en gaffel og la det gjerne være igjen noen hele bær i sylta.
Ha litt av den rørte bringebæren på en pannekake + bacon = Ekte Nytelse!!!
Tips: prøvde kun sukrin strødd på toppen, men det gav sukkeret en isende effekt.
Hvis du har sukrin oppå og ruller pannekaken sammen, så får sukrinet smelte litt og da smakte det bra :)
Tips 2: Dessertpannekake? Ha litt seterrømme og litt syltetøy inni, mmmm!!!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Gjerne legg igjen en kommentar om du vil, da blir jeg glad :)