søndag 3. mars 2013

Baconsurret kyllingfilet med fløtesaus

Du trenger:
  • 2 kyllingfileter
  • 8 skiver bacon
  • 1 dl kremfløte
  • 1/2 dl vann
  • 1 buljongterning
  • 1 hvitløksfedd
  • Pizzakrydder
  • Pepper
  • 1/2 boks med first price Champignon
  • Cocosa eller annen stekeolje
  • 2 Gulrøtter
  • 1/4 brokkoli
  • 1/4 blomkål

Dette gjør du:

Del kyllingfiletene i 2 på langs og surr 2 stk baconskiver på hver bit som legges på pannen, krydre med masse pepper og pizzakrydder.
Stekes kort på begge sider, slik at det danner seg en stekeskorpe. Has i en ildfast form.
Ha soppen oppi pannen sammen med hvitløk som er hakket i små biter og surr soppen slik at den blir lett stekt i fettet fra det andre og strø over kyllingen.
Ha buljongterning opp i vannet og smuldre den opp, tilsett fløte, rør rundt og hell den over kyllingen.

Settes inn i ovnen på 200 grader i 20, sett ovnen på grill de siste minuttene så baconet får frese litt.


Skrell gulrøtter og del de i passende biter og blomkål og brokkoli deles i buketter. Dampes i 10 min.

Enkelt og ekstremt godt og mettende!!

Smakfull middag



1 kommentar:

Gjerne legg igjen en kommentar om du vil, da blir jeg glad :)