- 2 kyllingfileter
- 8 skiver bacon
- 1 dl kremfløte
- 1/2 dl vann
- 1 buljongterning
- 1 hvitløksfedd
- Pizzakrydder
- Pepper
- 1/2 boks med first price Champignon
- Cocosa eller annen stekeolje
- 2 Gulrøtter
- 1/4 brokkoli
- 1/4 blomkål
Dette gjør du:
Del kyllingfiletene i 2 på langs og surr 2 stk baconskiver på hver bit som legges på pannen, krydre med masse pepper og pizzakrydder.
Stekes kort på begge sider, slik at det danner seg en stekeskorpe. Has i en ildfast form.
Ha soppen oppi pannen sammen med hvitløk som er hakket i små biter og surr soppen slik at den blir lett stekt i fettet fra det andre og strø over kyllingen.
Ha buljongterning opp i vannet og smuldre den opp, tilsett fløte, rør rundt og hell den over kyllingen.
Settes inn i ovnen på 200 grader i 20, sett ovnen på grill de siste minuttene så baconet får frese litt.
Skrell gulrøtter og del de i passende biter og blomkål og brokkoli deles i buketter. Dampes i 10 min.
Enkelt og ekstremt godt og mettende!!
Smakfull middag |
Denne må jeg prøve! Nam!!
SvarSlett