Til en porsjon trenger du:
- 25 gram smør
- 30 gram mandelmel
- 1 dl H- melk
- 1/2 dl kremfløte
- 2 ss sukrin
- 1 liten klype salt etter behov
- 1 liten neve hakkede mandler
Smelt smøret i en kasserolle og tilsett mandelmelet. Ha alle øvrige ingredienser oppi og la det få et oppkok, rør jevnlig så det ikke brenner seg fast.
Når du synes grøten har fått passende konsistens, heller du det i en skål.
Strø over hakkede mandler!
Mettende mandelgrøt, perfekt frokost |
Hei!
SvarSlettJeg jobber for nettstedet Alleoppskrifter.no der brukerne kan søke gjennom titusener av oppskrifter fra norske mat nettsteder og blogger.
Jeg la merke til at du har et stort antall smakfulle oppskrifter i bloggen din og jeg vil gjerne foreslå deg til å ta en titt på Matbloggtoppen her: http://www.alleoppskrifter.no/matbloggtoppen
Hvis du ønsker å legge din blogg til listen og få resept indeksert på Alleoppskrifter.no, er alt du trenger å gjøre å følge instruksjonene her: http://www.alleoppskrifter.no/ga-med-i-matbloggtoppen
Vårt konsept er allerede live i de andre Skandinaviske landene, samt i Sør- og Sentral-Europa, og vi leverer tusenvis av besøkende til mat bloggerne daglig.
Forhåpentligvis vil din egen blogg også være opp i toppen!
Varme hilsen,
Elin
Alleoppskrifter
Hei! prøvde å registrere bloggen, men fikk bare at bloggen ikke eksisterte.
SvarSlett