onsdag 5. juni 2013

Sommersalat med tunfisk og egg

Da har endelig sommeren kommet til lille Norge. På varme dager smaker det ekstra godt med noe saftig, sprøtt og godt. Helst skal det også være enkel mat å lage, derfor er salat helt perfekt.
Denne porsjonen er til en person, skal du lage til flere, er det bare å doble til ønsket mengde.

Du trenger:

  • 2 hardkokte egg
  • 1 tomat i båter
  • 1-2 ss hermetisk mais
  • 1/4 boks med ruccolasalat
  • 1/4 del rødløk
  • 1/4 isbergsalat
  • 2-3 ss røde linser (go green)
  • 1 ss gresskarkjerner
  • 2 ss oppdelt  rød paprika
  • 2 ss oppdelt agurk
  • 1 liten klype urtesalt
  • 1 boks med tunfisk naturell
  • 1 ss extra virgin olivenolje tilsatt basilikum



Alle oppdelte ingredienser blandes sammen, legg kokt egg og tunfisk opp på toppen, før du drysser til urtesalt på toppen sammen med liten olje og nykvernet pepper. Smaker perfekt også er det så lettvint.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Gjerne legg igjen en kommentar om du vil, da blir jeg glad :)