lørdag 8. juni 2013

Serranosurret kyllingfilet med grønn salat

Dette er en veldig enkel, men smakfull middag som er sunn og god.

Til den grønne salaten trenger du:

¤ 10 sorte oliven ¤ 1/2 rød paprika ¤ 1/4 agurk ¤ 1/2 boks hermetisk mais
¤ 1/2 rødløk ¤ 1/2 boks ruccola salat ¤ 1 stk hjertesalat ¤ 5-6 Cherrytomater

Kutt grønnsaker i passende biter og ha de i en bolle, bland det godt sammen.

Til kyllingen trenger du:
¤ 2 skiver Serranoskinke  pr kyllingfilet ¤ Salt & Pepper ¤ Kokosolje extra virgin

Ha litt salt og mye nykvernet pepper på begge sider av kyllingfiletene, deretter tar du 2 skiver serrano- skinke som surres rundt hver kyllingfilet. Tilsett 1/2 ts kokosolje i stekepannen.
Stek kyllingfiletene 5-10 min på hver side, for å sjekke om kyllingen er gjennomstekt, kan det være lurt å lage et lite snitt på den tykkeste delen av kjøttet for å sjekke at kjøttet ikke er rått.

Ha salat og kylling på fatet og gjerne ha 3-4 ss hermetiske linser ved siden av som erstatning for potet og ris. Smaker utrolig godt og er dessuten full av deilige proteiner som metter.
Jeg brukte ca 1 ss Extra virgin olivenolje med basilikum som dressing og strødde litt urtesalt på linsene og kjøttet.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Gjerne legg igjen en kommentar om du vil, da blir jeg glad :)