Dette er en veldig enkel, men smakfull middag som er sunn og god.
Til den grønne salaten trenger du:
¤ 10 sorte oliven ¤ 1/2 rød paprika ¤ 1/4 agurk ¤ 1/2 boks hermetisk mais
¤ 1/2 rødløk ¤ 1/2 boks ruccola salat ¤ 1 stk hjertesalat ¤ 5-6 Cherrytomater
Kutt grønnsaker i passende biter og ha de i en bolle, bland det godt sammen.
Til kyllingen trenger du:
¤ 2 skiver Serranoskinke pr kyllingfilet ¤ Salt & Pepper ¤ Kokosolje extra virgin
Ha litt salt og mye nykvernet pepper på begge sider av kyllingfiletene, deretter tar du 2 skiver serrano- skinke som surres rundt hver kyllingfilet. Tilsett 1/2 ts kokosolje i stekepannen.
Stek kyllingfiletene 5-10 min på hver side, for å sjekke om kyllingen er gjennomstekt, kan det være lurt å lage et lite snitt på den tykkeste delen av kjøttet for å sjekke at kjøttet ikke er rått.
Ha salat og kylling på fatet og gjerne ha 3-4 ss hermetiske linser ved siden av som erstatning for potet og ris. Smaker utrolig godt og er dessuten full av deilige proteiner som metter.
Jeg brukte ca 1 ss Extra virgin olivenolje med basilikum som dressing og strødde litt urtesalt på linsene og kjøttet.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Gjerne legg igjen en kommentar om du vil, da blir jeg glad :)