Til pastadeigen trenger du:
- 4 egg
- 125 gram Philadelphia naturell
- 35 gram Fiberhusk
Pisk eggene til stiv eggedosis. Tilsett ost og fiberhusk og pisk det videre til alt er rørt ut.
La svelle i 5 minutter. Legg bakepapir opp på en stekeplate og legg deigklumpen oppå. Så tar du et annet bakepapir å legger det på benken og heller på en god og kraftig extra virgin Oliven olje.
Legg deretter bakepapir med olje oppå deigen og kjevle den til en stor firkant og så tynt som du klarer, uten at den revner.
Stekes i ovnen i 10 minutter.Tas ut og avkjøles.
Trekk av papiret på toppen og rull den sammen til en pølse. Så kutter du den opp i passende skiver, tykkelse bestemmer du selv.
Stekes i ovnen i 10 minutter.Tas ut og avkjøles.
Trekk av papiret på toppen og rull den sammen til en pølse. Så kutter du den opp i passende skiver, tykkelse bestemmer du selv.
Til kjøttsaus trenger du:
- 1 pakke karbonadedeig
- 1 løk
- 1/2 paprika
- 1 boks hakket tomat
- 1 boks tomatpùre
- 2-3 fedd hvitløk
- 10 Champignon
- Bittebittelitt rød Chili
- 1- 2 ss fløte
- 1 buljongterning
- 1 ss Pizzakrydder
Kutt opp løk og knus hvitløksfeddene og ha det i en varm og tørr stekepanne sammen med karbonadedeigen. Når karb.deigen er nesten gjennomstekt, tilsettes champignon, paprika og chili som er kuttet opp i små biter. Deretter har du oppi buljongterning, pizzakrydder og litt pepper. Freses sammen. Tilsett hakket tomat og tomatpùre og litt vann, ca 0.5 dl og gi det et oppkok og la det småputre i ca 5 minutter.
Ha pasta og kjøttsaus på en tallerken med litt revet ost på toppen. Gjerne litt grønt ved siden av!
Pasta Bolognese LCHF |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Gjerne legg igjen en kommentar om du vil, da blir jeg glad :)