- 250 gram karbonadedeig
- 3-4 hvitløksfedd
- 1 stk mellomstor løk
- 125 gram champignon
- 1 boks med hakket tomat med chili
- 1 boks med kidneybønner
- 1- 1/2 ss Chilisaus
- 1-2 ss Pizzakrydder
- 1/5 buljongterning
- 1 stk Squash
- Skivet Jarlsberg etter eget ønske
- Salt og pepper
- Blandingskrydder
Dette gjør du:
Stek opp kjøttdeig sammen med hakket hvitløk, løk og buljong, la dette surre før du tilsetter champignon som er delt i 2. Smak til med ønsket mengde salt og pepper. Jeg bruker litt salt, men endel pepper. Tilsett bønner hakket tomat og chilisaus, hell litt vann i tomatboksen (ca 1-2 dl) og ha det oppi, la det putre på svak varme i 5 min.
Bruk en ostehøvel og skjær tynne skiver av squashen og deretter skjær opp ønsket mengde med ost, det viktigste er at det dekker hele øverste laget i den ildfaste formen.
Fordel kjøttsaus i bunnen av formen, legg et godt lag med squash, fordel resten av kjøttsausen og squash, legg masse ost på toppen. Stek i 20-25 min på 200 grader midt i ovnen.
Lag en enkel salat til og nyt fredagskosen :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Gjerne legg igjen en kommentar om du vil, da blir jeg glad :)