fredag 25. oktober 2013

Hjemmelaget lasagne med frisk salat

Du trenger:

  • 250 gram karbonadedeig
  • 3-4 hvitløksfedd
  • 1 stk mellomstor løk
  • 125 gram champignon
  • 1 boks med hakket tomat med chili
  • 1 boks med kidneybønner
  • 1- 1/2 ss Chilisaus
  • 1-2 ss Pizzakrydder
  • 1/5 buljongterning
  • 1 stk Squash
  • Skivet Jarlsberg etter eget ønske
  • Salt og pepper 
  • Blandingskrydder


Dette gjør du:
Stek opp kjøttdeig sammen med hakket hvitløk, løk og buljong, la dette surre før du tilsetter champignon som er delt i 2. Smak til med ønsket mengde salt og pepper. Jeg bruker litt salt, men endel pepper. Tilsett bønner hakket tomat og chilisaus, hell litt vann i tomatboksen (ca 1-2  dl) og ha det oppi, la det putre på svak varme i 5 min.
Bruk en ostehøvel og skjær tynne skiver av squashen og deretter skjær opp ønsket mengde med ost, det viktigste er at det dekker hele øverste laget i den ildfaste formen.

Fordel kjøttsaus i bunnen av formen, legg et godt lag med squash, fordel resten av kjøttsausen og squash, legg masse ost på toppen. Stek i 20-25 min på 200 grader midt i ovnen.

Lag en enkel salat til og nyt fredagskosen :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Gjerne legg igjen en kommentar om du vil, da blir jeg glad :)