torsdag 31. oktober 2013

Torsk med eggesmør og bacon

Her er dagens middag for 2.

Du trenger:

  • 2 Torskestykker
  • 4 skiver bacon
  • Provencekrydder 
  • Salt og pepper
  • 2 hardkokte egg
  • 3-4 ss smeltet smør
  • 1 ts gressløk
  • 1 boks Kikerter
Sett ovnen på 200 grader, gjerne varmluft.
Krydre den ene siden av fisken med krydder, salt og pepper, surr 2 skiver bacon rundt hvert fiskestykke og sett det i ovnen i ca 20 min. (Fiskestykkene mine var halvtint).

Kok eggene til de er hardkokt, skrell de og del de opp i små biter og tilsett det i det smeltede smøret med gressløk.
Lag en enkel salat av tomat, oliven, paprika, agurk, ruccola og hjertesalat. Tilsett boksen med kikerter som er skylt med kaldt vann og er avrent.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Gjerne legg igjen en kommentar om du vil, da blir jeg glad :)